ThyssenKrupp Encasa

Thyssenkrupp Encasa, Life in Motion

Ga naar de inhoud

Bel gratis 0800 12 697 Wilt u dat wij bellen?

Uw huis is uw thuis. U wilt er het liefst zo lang mogelijk wonen en genieten. Met de oplossingen van ThyssenKrupp Encasa kan dat. 

Neem contact op met ons

Meer dan alleen leverancier

ThyssenKrupp Encasa, voorheen bekend onder de naam ThyssenKrupp Monolift, is marktleider en specialist in trap-, huis- en platformliften. Met meer dan 60 jaar ervaring garanderen we u kwaliteit, professionaliteit en veiligheid. Als leverancier en producent hebben we een uitstekende reputatie. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen zodat uw gemoedsrust gegarandeerd is. Als betrokken partner bieden we advies op maat, rekening houdend met uw behoeften en wensen. Zo bent u altijd zeker van een oplossing die precies op uw situatie is afgestemd.

Internationale organisatie met lokale verankering

ThyssenKrupp Encasa maakt deel uit van het internationale en beursgenoteerde staalconcern ThyssenKrupp AG met vestigingen over de ganse wereld. Professionaliteit en innovatie zijn de drijfveren van onze organisatie. Dankzij onze lokale verankering kunnen we ook de flexibiliteit van een lokale speler garanderen. Onze dienstverlening strekt zich uit over het ganse land met medewerkers actief in de verschillende regio's.

 Commercieel adviseur
 Technisch adviseur

 

Trapliften

Is of wordt trappenlopen moeilijk? Onze trapliften zijn de oplossing waarmee u met een gerust hart en in alle comfort opnieuw alle verdiepingen kunt bereiken.

Huisliften

Voor comfort en luxe thuis vandaag en voor zorgeloos genieten morgen zijn er onze huisliften. Ze garanderen u een optimaal bereik van elke verdieping.

Platformliften

Misschien is thuis onvoldoende toegankelijk voor iemand met een beperkte mobiliteit? Onze platformliften overbruggen de kloof naar uw huis.